Algorand sai uuden strategisen kumppanin

Algorand sai uuden strategisen kumppanin

Suuri institutionaalinen asiakas Instimatch Global ottaa käyttöön Algorand-lohkoketjun. Se tarjoaa digitaalisen alustan institutionaaliselle lyhytaikaiselle rahamarkkinalle ts. rahoituslaitosten likviditeettiä parantavalle lyhytaikaiselle rahoitukselle.

Instimatch käsittelee satojen miljardien dollareiden edestä transaktioita joka vuosineljänneksellä. Nyt aloitetun kumppanuuden myötä näistä suurin osa tulee kulkemaan Algorand-verkon kautta.

Tavoitteena on kehittää säänneltyjä maksuverkkoja blockchain-tekniikkaan pohjautuvilla kehittyneillä ratkaisuilla ja rakentaa nykyisestä rahoiutusjärjestelmästä irtaantuvia rahoitussovelluksia.

”Olemme varmoja kumppanuuden onnistumisesta, kun sekä @instimatch että Algorand omaksuvat vision #hajautetusta ja kitkattomasta #rahoituksesta”. – Daniel Sandmeier

Algorand on avoimen lähdekoodin proof-of-stake-menetelmään perustuva lohkoketjuprotokolla, joka on rakennettu hajautetun rahoituksen (DeFi) ja siihen liittyvien tuotteiden käyttämiseen. Sen perusti Turing Award -palkittu kryptografi Silvio Micali vuonna 2017 ja sen ALGO-token on 100 parhaan kryptovaluutan joukossa. Tällä hetkellä ALGO on markkina-arvoltaan sijalla 51 ja sen nykyinen markkina-arvo on 583 miljoonaa dollaria.

Algorand-tekniikan avulla Instimatch pystyy lisäämään uusia ominaisuuksia nykyisille ja uusille asiakkailleen keskittyen erityisesti maksuihin, islamilaiseen pankkitoimintaan ja RegTechiin.

Instimatchin toimitusjohtaja Daniel Sandmeier sanoi yrityksen strategisesta kumppanuudesta Algorandin kanssa:

”Tämän yhteistyön laajuus, joka sisältää maksut, islamilaisen pankkitoiminnan ja RegTechin, tuo varmasti merkittävää edistystä tällä alueelle.”

Hän lisäsi, että yritys oli luottavainen kumppanuuden onnistumisesta, koska sekä Instimatch että Algorand ”omaksuvat vision hajautetusta ja kitkattomasta rahoituksesta”.

Algorandin varatoimitusjohtaja Sean Ford totesi yrityksillä olevan yhteinen näkemys kehittyneiden rahamarkkinajärjestelmien vaatimuksista.

”Olemme todella innostuneita Instimatchin aloitteesta rakentaa silta uusien DeFi-tuotteiden ja perinteisten taloudellisten sovellusten välille”, hän totesi.

Asiasta uutisoi Cryptoslate.com:
https://cryptoslate.com/algorand-algo-eyes-100-billion-use-case-with-new-partnership/