Altcoin Daily ennustaa Ethereumin ja viiden muun altcoinin räjähtävän vuonna 2021

Altcoin Daily ennustaa Ethereumin ja viiden muun altcoinin räjähtävän vuonna 2021

Altcoin Daily -kanavan isäntä Austin Arnold raottaa verhoa hänen altcoin valinnoille vuonna 2021.

Arnold kertoo videolla Ethereumin olevan hänen listallaan valinta numero kuusi. Hänen mielestä, vaikka tätä johtavaa älysopimusalustaa verrataan usein Bitcoiniin (BTC), se tarjoaa kuitenkin erilaisia käyttökohteita.

”Ethereum yrittää olla jotain muuta. Sillä ei ole kiinteää tarjontaa. Se ei ole rahan kovinta ydintä. Mutta ajattele sitä globaalina supertietokoneena, jonka päälle kuka tahansa voi rakentaa ilman kolmannen osapuolen hyväksyntää… Vaikka Bitcoin ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa antaa sinulle mahdollisuuden olla oma pankkisi, Ethereum antaa sinulle vaihtoehdon pankkityyppisille palveluille, kuten luotonanto ja -otto, ilman kolmatta osapuolta”.

Viidentenä listalla on hajautetun rahoituksen (DeFi) lainausprotokolla Aave.

”Näemme sen jo nyt massiivisena tekijänä. Tällä hetkellä yli 2 miljardin dollarin arvosta talletuksia ja vertaislainoja ilman kolmatta osapuolta… Tämä voi olla suurta, antaen tavan kansalaisille taloudellista vapautta”.

Arnold huomauttaa myös, että Aave aikoo laajentaua Aasian markkinoille tuoden DeFi:n instituutioihin.

Listan neljäntenä on Polkadot (DOT). Austin sanoo odottavansa Ethereumin kilpailijan menestyvästä tällä syklillä.

”[Polkadot] pyrkii olemaan lohkoketjujen Internet, joka tarjoaa paitsi eri lohkoketjujen välisen yhteensopivuuden mutta on myös DApp-alusta, jossa näemme kasvavan Polkadot-ekosysteemin. Odotan tämän ekosysteemin kasvavan isommaksi ja isommaksi”.

Arnold lisää, että 63% DOT:n tarjonnasta on lukittu, mikä tekee hyvää sen hinnalle.

Kolmannella sijalla on Synthetix Network Token (SNX). Protokolla, jonka avulla käyttäjät pääsevät käsiksi eri varallisuuksiin ja hyödykkseisiin, kuten kulta ja Bitcoin. Arnold korostaa, että protokollalla pyritään mullistamaan erittäin arvokkaita johdannaismarkkinoita.

”Vaikka esimerkiksi Bitcoin pyrkii digitaaliseksi kullaksi, markkinoiden turvasatamaksi, joka [kulta] arvotetaan tällä hetkellä karkeasti 10 biljoonaan dollariin. Synthethix pyrkii mullistamaan johdannaismarkkinat, joiden arvona pidetään kvadriljoonaa dollaria [$1000000000000000]. Valtava”.

Toiseksi sijoittuu Cardano (ADA). Arnold sanoo, että seitsemänneksi suurin kryptovaluutta on valmis älysopimusalustavaihtoehdoksi, kun Ethereumilla on edelleen ruuhkautumisongelmia.

”Luulen, että kun Ethereum väistämättä kasvaa ja kasvaa ja verkko ruuhkautuu jatkuvasti, Ethereumin käyttäjien ja kehittäjien tuotteet siirtyvät Cardanon skaalautuvampaan vaihtoehtoon”.

Arnoldin luettelon kärjessä on Chainlink (LINK). Arnold korostaa hajautetun oraakkeliverkoston perustekijöiden kasvua.

”Organisaation twiittausten mukaan 2020 oli Chainlink-verkon ennätyksellisen kasvun vuosi. Tässä on yleiskatsaus keskeisistä mittareista, kuten käyttö DeFi:ssä, toteutetusta tutkimuksesta ja blockchain-integraatioista. Valtava data ja kumppanuudet tekevät Chainlinkin kryptovaluuttojen eniten käytetyksi oraakkeliksi ja ketjujen datalähteeksi”.

Katso video:

Aiheesta uutisoi The Daily Hodl:
https://dailyhodl.com/2021/01/10/altcoin-daily-predicts-ethereum-and-five-crypto-assets-will-explode-in-2021/