Analyytikon mielestä suuri härkämarkkina lähestyy – Nousijoina Ethereum ja Cardano

Analyytikon mielestä suuri härkämarkkina lähestyy – Nousijoina Ethereum ja Cardano

HUOM!! Tämä artikkeli on spekulaatiota, eikä se ole missään nimessä sijoitusneuvo, vaan se on nimimerkillä Capo toimivan analyytikon mielipiteeseen perustuva artikkeli. Artikkeli ei kehoita tekemään sijoituksia jutussa mainittuihin kryptovaluuttoihin. Mikäli lukija haluaa tehdä sijoituksia, tekee hän ne omalla vastuullaan, oman harkintansa mukaisesti.

Sitten itse asiaan…

Suosittu kryptotreidaaja, joka tuli tunnetuksi ennustamalla BTC:n hinnan pudotuksen viime vuoden maaliskuussa, uskoo nyt, että näemme pian historian suurimman altcoinien nousun.

Capo kertoi Twitter-seuraajilleen, että ajankohtainen lasku kryptomarkkinoilla on suunniteltu epävarmojen sijoittajien pudottamiseksi.

He yrittävät pitää sinut poissa historian suurimmasta altcoin-härkämarkkinasta.

Hän myös huomautti, että jyrkien laskujen synnyttämällä pelolla on taipumus estää yksityissijoittajia ostamasta halvalla.

Hauskaa miten kaikki haluavat pudotuksen ostaakseen halvemmalla, mutta sen tullessa, se ei riitä heille. Puhdasta ahneutta”.

Äskettäisen korjausliikkeen ansiosta kryptomarkkinoilta on pyyhkäisty miljoonia dollareita, mutta Capo sanoo olevansa joidenkin altcoinien osalta ostotuulella.

Ethereum on yksi kolikoista, jonka hän uskoo nousevan. Capon mukaan ETH:lla on mahdollisuus saavuttaa jopa 10 000 dollarin arvo.

Capo käsitteli myös Syntropya (NOIA), joka on hänen mukaansa myös vahvassa nousutrendissä ja se voi nousta 0,8 dollariin. Se tarkoittaisi 344 prosentin nousua nykyisestä 0,18 dollarin hinnasta.

Bitcoinin tapaan myös Ethereum (ETH) kärsi hiljattain korjausliikkeestä käyden alle 1000 dollarissa. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä ETH:n hinta on hieman yli 1200 dollaria.

Viime viikko oli ETH-treidaajille tunnepitoinen, sillä neljän tunnin kynttilöitä, joiden muutos oli 10% tai enemmän esiintyi seitsemän kappaletta.

Capo-nimellä esiintyvä analyytikko näkee nousua myös Cardanolle (ADA).

Mikään ei ole muuttunut edellisen analyysin jälkeen. Se saavuttaa ensimmäisen tavoitteen (0,36-0,39 dollaria). Tämän tason yläpuolelta, se menee 1 dollariin”.

Aiheesta uutisoi Cryptonewmedia.press:
https://cryptonewmedia.press/biggest-bull-run-in-history-is-approaching-analyst-says-upcoming-bulls-for-ethereum-and-cardano-cryptogazette/