Atari aloittaa yhteistyön virtuaalipelimaailma Decentralandin kanssa

Atari aloittaa yhteistyön virtuaalipelimaailma Decentralandin kanssa

Atari liittyy Ethereum-pohjaiseen virtuaalipelimaailmaan Decentralandiin (MANA). Alustalla voi pelata sekä Atari-klassikoita että yhteisöpelejä ja sen maksuvälineenä käytetään Atari Token -kryptovaluuttaa.

Web3:een siirtyvä Atari on yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä ja pelikehityksen edelläkävijöistä, joka oli luomassa perustaa videopelikulttuurille jo varhaisessa vaiheessa. Nyt amerikkalaisyritys aloittaa yhteistyön suositun virtuaalisen pelimaailman Decentralandin kanssa. Yhteistyö alkaa helmikuussa.

Crypto Briefingille antamassaan haastattelussa Decentralandin yhteisö ja tapahtumapäällikkö Sam Hamilton sanoo Atarin olevan ikoninen tuotemerkki, joka sopii todella hyvin Decentralandiin.

Pelit ovat helposti siirrettäviä ja se innostaa Ready Player One -sukupolvea, joten heidän kanssaan työskenteleminen oli itsestäänselvyys. Heillä on myös klassikkopelejä, jotka voidaan elvyttää uudelle sukupolvelle”.

Atari ottaa haltuunsa suuren osan Decentraland-metaversesta, jossa pelaajat voivat kokea Atarin retro-arcade-pelejä, mukaan lukien mm. Pong, Break-Out!, Asteroids, Missile Command ja Centipede. Lisäksi Game Jam -ohjelman osana, siellä voi pelata yhteisön luomia pelejä. Metaverse on virtuaalitodellisuudessa oleva tila/avaruus, jossa käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään.

Decentraland-hahmot voivat käyttää Decentraland Marketplacen kautta saatavia virallisia Atari-tuotteita. Peleissä käytetään viime vuonna Atarin lanseeraamaa Atari Tokenia, joka on Ethereumissa toimiva ERC-20-token ja hyvin Decentralandin kanssa yhteensopiva.

Tämä kumppanuus on askel siihen suuntaan, joka viittaa Atarin panostavan suuresti blockchainiin, erityisesti Ethereumiin.

Sen lisäksi että muusikot ja suuret urheilujoukkueet julkaisevat sosiaalisia tokeneita kasvattaen hypeä NFT-tokeneiden ympärillä, Decentraland- ja Atari-kumppanuus on myös uutinen, joka osoittaa Ethereumin kasvavan DeFin ulkopuolella.

Asiasta uutisoi Cryptobriefing.com:
https://cryptobriefing.com/atari-doubling-down-ethereum-joins-decentraland/

Atari Token -sivusto:
https://www.atarichain.com/

Decentraland-sivusto:
https://decentraland.org/