Bitcoinille hyväksyntä käteislainojen vakuutena

Bitcoinille hyväksyntä käteislainojen vakuutena

Bostonilainen varainhoitaja Fidelity Digital Assets hyväskyy Bitcoinin käteislainojen vakuutena sen institutionaalisille asiakkaille. FDA toimii yhteistyössä blockhain-startup BlockFin kanssa.

Kohdeasiakkaina ovat Bitcoin-sijoittajat, jotka haluavat muuttaa digitaaliset varansa käteiseksi myymättä varojaan. Potentiaalisia asiakkaita ovat hedge-rahastot sekä kryptoja louhivat tahot.

Fidelity sanoi institutionaalisten sijoittajien kiinnostuksen digitaalisiin valuuttoihin kasvavan. Varainhoitajan aiemmin tänä vuonna tekemä kysely osoitti, että 36 prosentilla vastaajista on kryptovaluuttoja salkussaan. Yli 60% ilmaisi kiinnostuksensa Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin, kun se vielä vuonna 2019 tehdyssä kyselyssä oli oli 47 prosenttia.

Fidelity aloitti Bitcoin-säilytyspalvelun viime vuonna, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun kolikoita hyväksytään vakuutena. Lainan saamiseksi Fidelity-asiakkaalla on oltava tili BlockFi:ssä.

Asiasta uutisoivat:
https://btcmanager.com/fidelity-digital-bitcoin-btc-cash-loans/

ja

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-12-09/fidelity-digital-to-hold-bitcoin-as-collateral-for-cash-loans?srnd=cryptocurrencies