Chainlink ohitti Litecoinin sen hinnan noustua uuten ennätykseen – mihin hinta on menossa?

Chainlink ohitti Litecoinin sen hinnan noustua uuten ennätykseen – mihin hinta on menossa?

Huom! Tämä artikkeli on spekulatiivinen artikkeli joka perustuu Cointelegraphissa julkaistuun näkemykseen Chainlink-kryptovaluutan mahdollisesta hinnan kehityksestä. Tämän artikkelin perusteella ei tule tehdä sijoituspäätöksiä.

– – – – – – – – – – – – –

Chainlink (LINK) on yksi parhaiten menestyneistä kryptovaluutoista viimeisen vuoden aikana. LINK on juuri nyt kivunnut markkina-arvoltaan Litecoinia (LTC) isommaksi sijalle seitsemän. Aiemmin tällä viikolla Chainlink ohitti Bitcoin Cashin.

Tällä viikolla LINKin hintaa kirittivät todennäköisesti myös huhut siitä, että Grayscale on valmistelemassa Chainlink Trust -tuotetta markkinoille.

Viime kuukausina LINKin hinnassa on ollut suuri volatiliteetti, mutta myös oppikirjan mukainen käyttäytyminen. Hinta on vastustason saavutettuaan laskenut tukitasolleen, josta se on aloittanut uuden nousun kohti korkeampia lukemia.

Monet ihmiset tulevat markkinoille hinnan nousuvaiheessa, vaikka paras hetki siihen olisi hinnan ollessa vastus- tai tukitasolla. Chainlinkin tapauksessa ensimmäinen tuki-/vastustaso oli 10 dollarin kohdalla, jonka jälkeen taso liikkui ensin 13 dollariin ja sitten 17,30 dollariin.

Mahdollisen hinnan laskun tullessa, ratkaisevia tasoja ovat 19,50 dollaria sekä 17,30 dollaria. Näistä ensimmäinen on vuoden 2020 aikana tullut kaikkien aikojen ennätyshinta. Tämä hintataso voi olla käännekohta, josta hinta lähtee jälleen noususuuntaan.

Cointelegraphin artikkelin mukaan seuraavaa hinnan huippukohtaa on vaikea määritellä, mutta Fibonacci-työkalulla tarkasteltaessa ensimmäinen hinta-alue on välillä 29-31 dollaria ja toinen alue 2.618 Fibonacci-jatkumolla katsottuna asettuu 39 dollarin tasolle. Viimeinen hintataso löytyy 42 dollarin alueelta.

Artikkelissa käsitellään myös LINK/BTC-parin suhdetta ja mahdollisia kehtiysnäkymiä.

https://cointelegraph.com/news/chainlink-now-bigger-than-litecoin-as-link-price-hits-new-high-above-24-what-s-next