Coinqvest sai EU-lisenssin tarjota kauppiaille kryptovaluuttojen maksupalvelua

Coinqvest sai EU-lisenssin tarjota kauppiaille kryptovaluuttojen maksupalvelua

Kryptovaluutta-maksuyhdyskäytävän ja API-ratkaisun tarjoaja Coinqvest ilmoitti tänään saaneensa hyväksytyn päätöksen Euroopan unionin virtuaalivaluuttapalvelujen tarjoajan lisenssiinsä (European Union Virtual Currency Service Provider License) Viron hallitukselta. Nykyisen verkkomaksupalvelupakettinsa lisäksi Coinqvest voi nyt tarjota vaatimustenmukaisia lompakkoratkaisuja asiakkailleen sekä tarjota kryptovaluutta-fiat-vaihtoa ja rajatylittäviä maksusuorituksia.

Tavoitteenamme on aina ollut tarjota vaatimustenmukaista kryptovaluutta-maksujen käsittelyä avoimuuden ja luottamuksen lisäämiseksi blockchain-pohjaisiin maksuihin ja erityisesti ratkaisuihimme liittyen. Kryptolisenssin saaminen on tärkeä kulmakivi Coinqvestin organisaation kehittämisessä ja auttaa meitä rakentamaan uusia liikesuhteita nopeammin.
– Coinqvestin perustaja, Stefan Schneider

Coinqvest tarjoaa kryptovaluuttamaksujen online-palvelua kauppiaille, jotka haluavat ottaa kryptovaluuttamaksut käyttöönsä. Palvelu muuntaa kryptovaluuttojen arvot fiat-valuutan kiinteäksi arvoksi, jonka jälkeen se on siirrettävissä kryptolompakkoon tai se voidaan tallettaa pankkitilille. Tällä lisenssillä Coinqvest voi nyt tarjota kauppiaille kryptolompakoita, jotka noudattavat pakollisia määräyksiä sekä AML-/KYC-standardeja.

Coinqvest-alusta on rakennettu Stellar Network -verkkoon, joka on yksi johtavista lohkoketjuista. Monet yritykset, jotka etsivät ratkaisuja perinteisten ja nykyaikaisten rahoitusvälineiden välisen kuilun poistamiseksi, valitsevat perustakseen juuri Stellarin. Sen transaktioiden nopeus, hajautettu pörssi (DEX) ja turvalliset protokollat ​​tarjoavat ekosysteemin rahoituspalveluille.

Tällä hetkellä tarjolla on valmiit integraatiot suosituimpiin verkkokauppa-alustoihin kuten WooCommerce, Shopify ja Magento. Ensimmäisen 100 000 euron arvosta tapahtuvan myynnin osalta palvelu on maksuton, jonka jälkeen palkkio on suurimmillaan 1%.

Asiasta uutisoi:
https://cryptonewmedia.press/crypto-payment-gateway-coinqvest-gets-eu-provider-license-cryptoninjas/

Coinqvest-verkkosivut:
https://www.coinqvest.com/