Cosmos julkaisi Stargate-ohjelmistokehityspaketin

Cosmos julkaisi Stargate-ohjelmistokehityspaketin

Cosmos on julkaissut uuden ohjelmistokehityspaketin (SDK) nimeltä Stargate, joka on merkittävä askel verkon ”lohkoketjujen internetin” rakentamisessa.

Stargaten käynnistys mahdollistaa eri sovelluskohtaisten lohkoketjujen yhteistoiminnan tietojen ja tokeneiden jakamiseksi. Sovelluskehittäjät voivat käyttää mukana tulevaa kehityspakettia hajautettujen sovellusten käyttöönottamiseksi Cosmos SDK:n avulla rakennettuissa lohkoketjuissa.

Useat tiimit testasivat Stargatea ennen lanseerausta, mukaan lukien Regen Network, Interchain Foundation, Iqlusion, Agoric, Informal Systems ja Tendermint.

Yhteentoimivuusominaisuuksien käyttöönoton lisäksi julkaisu parantaa verkon tehokkuutta, kuten solmujen synkronointia ja päivityksiä.

Cosmos SDK:n toisena päivityksenä on Googlen data serialization -standarin mukaisten protokollapuskureiden käyttöönotto, joka helpottaa tietojen käyttöä eri striimeissä ja ohjelmointikielissä.

Uutisen myötä verkon token ATOM on kasvattanut hieman arvoaan viimeisen 24-tunnin tarkastelujaksolla. ATOMin arvo on jutun kirjoitushetkellä 6,50 dollaria.

Aiheesta uutisoi Cryptobriefing.com:
https://cryptobriefing.com/cosmos-launches-ibc-protocol-developers/

Cosmos Stargate -verkkosivut:
https://stargate.cosmos.network/