Crypto.com tarjoaa käyttäjilleen matka-alennuksia yhteistyössä Booking.comin kanssa

Crypto.com tarjoaa käyttäjilleen matka-alennuksia yhteistyössä Booking.comin kanssa

Crypto.com on ilmoittanut kumppanuudestaan Booking.comin kanssa. Yhteistyöllä tarjotaan Crypto.comin käyttäjille alennuksia matkavarauksista.

Käyttämällä Crypto.com Visa -maksukorttia käyttäjät saavat 25% alennuksen kaikista Booking.com-varauksista.

Vuonna 2020 Crypto.com Visa Card -ohjelmastamme kasvoi hyvin laajasti käytössä oleva kortti, ja tiedämme, että matka-edut ovat erittäin haluttu etu”, sanoi Crypto.com-konsernin toimitusjohtaja ja perustaja Kris Marszalek.

Kumppanuus antaa yrityksen käyttäjille pääsyn yli 400 000 alennettuun kiinteistöön ja yli 28 miljoonan majoitustilan listaukseen. 25% alennuskannan lisäksi Crypto.com Visa -kortilla maksaville käyttäjille maksetaan takaisin 8% CRO-tokeneina.

Osana Booking.comin kumppanuutta miljoonat käyttäjät nauttivat myös muista Visa-kortin matkaeduista, mukaan lukien ilmainen ja rajoittamaton pääsy lentokentän lounge-tiloihin ja ilmaiset nostot pankkiautomaateista.

Yhteistyömme Booking.comin kanssa lisää jo vankkaa ja laajentuvaa palkkiotarjontaamme, tuoden etuja yli 5 miljoonaalle käyttäjällemme ympäri maailmaa. Tämä on vasta ensimmäinen monista kumppanuuksista, joista ilmoitamme tänä vuonna”, Marszalek lisäsi.

Aiheesta uutisoi Cryptobriefing.com:
https://cryptobriefing.com/crypto-com-partners-booking-com-travel-discounts/