Dogecoin (DOGE) nousi kahdessa tunnissa hurjat 143%

Dogecoin (DOGE) nousi kahdessa tunnissa hurjat 143%

Dogecoinin (DOGE) hinta yli kaksinkertaistui, kun WallStreetBets-treidaajan suosittu Twitter-tili mainitsi sen twiitissään. r/WallStreetBets nimellä tunnettu Reddit-yhteisö on ollut viime päivinä otsikoissa aiheuttaessaan sekasortoa rahoitusmarkkinoilla pumppaamalla osakkeita shorttaajien harmiksi.

WSB Chairman -twitter-tili, joka on nopeasti saanut lähes 400 000 seuraajaa twiittasi näin: ”Monet teistä puhuvat Dogecoinista. Mikä se on? Krypto-meemi?” Toisessa tweetissä twitter-tili kysyi: ”Onko Doge koskaan käynyt dollarissa?

Bloombergin raportin mukaan myös Reddit-ryhmän SatoshiStreetBets jäsenet innostuivat innokkaasti DOGE-toiminnasta.

Seurauksen Shiba Inu -meemipohjaisen kryptovaluutan hinta nousi Coindeskin tietojen mukaan jopa 142%, 0,007 dollarista 0,017 dollariin alle 2 tunnissa. Tätä artikkelia kirjoitettaessa DOGEn hinta on 0,019 dollaria ja vuorokauden nousu noin 158 prosenttia.

WallStreetBets Reddit -yhteisö on keskittynyt erityisesti GameStopiin (GME) ja nostanut sen osakekurssia lähes 900% viiden päivän aikana.

Yhdysvaltain arvopaperikomissio (SEC) julkaisi keskiviikkona ilmoituksen, jossa ei suoraan oteta kantaa ryhmän toimintaan, mutta jossa todetaan, että se ”tarkastelee markkinoiden volatiliteettia”.

DOGE:n viimeisin hintapiikki muistuttaa viime kesän jyrkkä nousua, kun TikTok-videot kannustivat käyttäjiä sijoittamaan siihen. Myös 3. tammikuuta aikuistähti Angela Whiten twiitattua olevansa DOGE-hodler, sai monet hänen 1,3 miljoonasta seuraajastaan sijoittamaan siihen ja hinta nousi jopa 203%.

Asiasta uutisoi:
https://www.coindesk.com/wallstreetbets-fever-hits-dogecoin-price-soars-142-after-twitter-mention

r/WallStreetBets-yhteisö:
https://www.reddit.com/r/wallstreetbets/