Elon Muskin ”Doge”-twiitin arvo huutokaupassa nyt 7777 dollaria

Elon Muskin ”Doge”-twiitin arvo huutokaupassa nyt 7777 dollaria

Hajautettu sosiaalisen verkoston alusta Valuables on ollut kiireinen asettaessaan suosittuja twiittejä huutokauppaan. Arvokkain twiitti on Teslan perustaja Elon Muskilta tullut twiitti, jossa tekstinä on vain ”One word: Doge”. Tällä tekstillä Musk viittasi fanittamaansa Dogecoin kryptovaluuttaan.

Kyseisen twiitin arvo huutokaupassa näyttäisi juuri nyt olevan 7777 dollaria.
Tässä linkki huutokauppasivulle: https://v.cent.co/tweet/1340590280848908288

Käyttäjät voivat nyt tehdä tarjouksia kaikista julkisen Twitter-tilin tweeteistä. Jos myyjä hyväksyy, tweetti lyödään sitten NFT-tokeniksi.

NFT-token on digitaalisesti allekirjoitettu ja varmennettu, muistuttaen kerättävää baseball-korttia.

Tokenit sisältävät myös tweetin metatiedot, kuten twiitin lähettämisen ajankohdan, twiitin tekstisisällön, tweetin aikaleiman ja digitaalisen allekirjoituksen tekijän kryptolompakon osoitteesta. Metatiedot pidetään Matic Networkissa.

Käyttäjät voivat tehdä vastatarjouksia 10% tai $1 nostoin sen mukaan kumpi on suurempi.

Tarkistaakseen ja hyväksyäkseen twiiteistään tehdyt tarjoukset myyjien on kirjauduttava sisään Valuables-verkkosivustoon Twitter-tunnuksillaan. Myyjä saa 95% tuotosta ETH:na ja loput 5% menee alustaa pitävälle ryhmälle palkkiona.

Kaikki myynnit ovat lopullisia. Kun tweetistä on lyöty kolikko (NFT-token), sitä ei voi enää lyödä uudelleen. Tweettejä voidaan kuitenkin myydä rajattomasti. Tällä hetkellä käyttäjät eivät voi myydä NFT:tä, mutta tiimi työskentelee tämän ominaisuuden mahdollistamiseksi.

Asiasta uutisoi Cryptobriefing.com:
https://cryptobriefing.com/elon-musk-doge-tweet-7777-crypto-token/