Enjin astuu muotimaailmaan lisätyn todellisuuden avulla

Enjin astuu muotimaailmaan lisätyn todellisuuden avulla

Enjin ja MetaverseMe ovat tuomassa yhteistyössä virtuaalisia muotituotteita Ethereum-lohkoketjuun. Ideana on, että Metaverse-hahmoille (avatar) voidaan NFT-tokeneina luoda myytäviä asusteita ja ne ovat käyttäjien käytettävissä useissa eri virtuaalimaailmoissa.

Helmikuun 23. päivä alkaen käyttäjät voivat luoda oman hahmon ottamalla selfien ja pukemalla siitä muodostetun digitaalisen hahmon haluamillaan asusteilla. MetaverseMe-sovelluksella luodusta hahmosta voi sitten tallentaa todelliseen ympäristöön sijoittuvan videon, jonka voi jakaa verkossa. Hahmot voidaan pukea moniin muotiesineisiin, jotka ovat Ethereum-lohkoketjun kautta todistettavasti käyttäjän omistamia.

Ensimmäinen alustan kautta saatavilla oleva kokoelma on nimeltään Pluriform ja sen ovat suunnitelleet yhteistyössä muotoilustudio The Fabricant ja Atari. Kokoelma on käytettävissä 28. helmikuuta asti, minkä jälkeen kaikki myymättömät NFT:t (asusteet) ”poltetaan” kokoelman ainutlaatuisuuden varmistamiseksi.

MetaverseMe-sovelluksen lisäksi asusteet ovat saatavilla muissa virtuaalimaailmoissa, jotka ovat osa Enjinin kehittämää Metaversea. Tällä hetkellä käyttäjät voivat tuoda NFT:t (asusteet) Minecraftiin ja The Six Dragonsiin sekä KickOff Evolutionin seuraavaan versioon.

eBallR Gamesin toimitusjohtaja ja MetaverseMe-kehittäjä Martyn Hughes sanoi: ”Ei mene kauan, kun lohkoketju tunnustetaan defacto-standardiksi omaisuuden jakamiselle Metaversessa. Mahdollisuus todella omistaa omaisuutta ja käyttää niitä suosikkipeleissäsi, genrestä ja pelityyleistä riippumatta, mullistaa digitalouden ja pelaamisen”.

Jatkossa yhä useammissa videopeleissä voi olla omistettavissa olevia Ethereum-pohjaisia ​​resursseja hyödyntäen Enjinin yksinkertaista luomisprosessia.

Enjin-token sai äskettäin Japanin viranomaisten hyväksynnän, mikä vaikutti voimakkaasti sen hintaan. Tästä uutisoitiin Kryptot.infossa viime viikolla.

Non-Fungible Token (NFT) on token joka vastaa jotakin yksilöllistä asiaa. Niitä käytetään digitaalisen omaisuuden luomiseen, jonka omistusoikeus halutaan pystyä osoittamaan todistettavasti. NFT-tokeneita käytetään esimerkiksi digitaiteen, digiasusteiden ja peleissä olevien esineiden luomiseen.

Tästä aiheesta löytyy uutisia alla olevista linkeistä:
https://enjin.io/powered-by-enjin/metaverseme

https://cointelegraph.com/news/enjin-enters-the-fashion-world-with-augmented-reality-nfts

https://decrypt.co/55440/ethereum-nfts-are-getting-merged-with-augmented-reality