Ethereum aloittaa uuden vuoden kovalla nousulla – arvo ylitti 1150 dollaria

Ethereum aloittaa uuden vuoden kovalla nousulla – arvo ylitti 1150 dollaria

Ethereum on päässyt myös hyvään vauhtiin. Maanantai-aamun aikaan Ethereum on ylittänyt 1150 dollarin arvon. Edellisviikolla kauppaa tehtiin noin 750 dollarin tuntumassa. Nyt tapahtunut nopea nousu ajoittuu sunnuntain 3.1.2021 ja maanantain 4.1.2021 aamun välille. Jutun kirjoitushetkellä tilanne näyttää olevan hieman rauhoittunut ja ETH-arvo on tullut 950 dollarin tietämille.

Ethereum on markkina-arvoltaan maailman toiseksi suurin kryptovaluutta sen markkina-arvon ollessa nyt noin 115 miljardia dollaria.

Mielenkiintoinen huomio Ethereumin osalta viimeisen 24 tunnin kaupankäynnissä on se, että se on ohittanut suurimmissa pörsseissä Bitcoinin kaupankäyntivolyymissä. ETH:lla on tehty kauppaa yli 20 miljardin edestä, kun taas Bitcoinilla noin 18 miljardin arvosta. Ethereumin reilu 100 miljardin dollarin markkina-arvo on kuitenkin edelleen selvästi alle Bitcoinin noin 600 miljardin dollarin arvoa. Tilannetta voi seurata Cryptocompare.com-sivustolla: https://www.cryptocompare.com/

CoinDeskin tietojen mukaan Hongkongissa toimivan Kenetic Capital -yhtiön toimitusjohtaja Jehan Chu on sanonut että, Ethereumin suhteellisen alhaisesta hinnasta on tulossa vastustamaton Wall Streetin sijoittajille, jotka ovat huumaantuneita bitcoin-voitoista.

Chun mukaan MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor ja SkyBridge Capitalin Scaramucci ovat nyt kilpasilla siitä, kuka tekee ensin Ethereum-sijoituksen. ”Kun he tekevät liikkeen, voimme odottaa hullua ryntäystä 2000 dollariin”, hän sanoi.

John Ng Pangilinan, joka on Singaporessa toimivan Signum Capitalin toimitusjohtaja, sanoi myös, että ETH voi haastaa kaikkien aikojen huipputasot. ”ETH:n kaupankäyntimäärät ovat lähellä bitcoin-kaupankäynnin määriä. Se osoittaa bullien aggressiivisen siirtymisen Ethereumiin”, hän sanoi. Ethereumin kaikkien aikojen huippu ajoittuu tammikuulle 2017, jolloin sen arvo oli 1433 dollaria.

Lähteet:
https://www.coindesk.com/ether-ethereum-price-1150-highest-january-2018

https://www.cryptocompare.com/