Jalkapalloseura AC Milan julkaisee oman tokenin faneilleen

Jalkapalloseura AC Milan julkaisee oman tokenin faneilleen

AC Milan julkaisee oman tokenin faneilleen. ACM:n omistajat voivat äänestää klubin keskeisissä päätöksissä ja hyötyä erilaisista palkinnoista. Legendaarinen jalkapalloseura on julkaissut fanitokenin yhteistyössä Chilizin kanssa.

ACM on saatavana Chilizin ylläpitämän Socios.comin kautta. Chilizin ja Socios.comin toimitusjohtaja ja perustaja Alexandre Dreyfus sanoi ilmoitustekstissä:

AC Milan -kumppanuus on hieno alku vuodelle, jonka aikana työskentelemme kovemmin kuin koskaan tehdäksemme fanitokenit täydellisiksi fanien sitouttamistyökaluksi ja tehokkaiksi uusiksi tulonlähteeksi urheilualalle”.

AC Milan jakoi uutisen Twitter-tilillään.

ACM:n omistajat pääsevät vaikuttamaan mielipidekyselyjen kautta seuraa koskeviin tärkeimpiin kysymyksiin. He pääsevät osalliseksi myös VIP-palkinnoista, promootioista ja muista ainutlaatuisista kokemuksista.

Fanitokenit ovat kehittymässä oleva innovaatio, joilla voidaan hyödyntää lohkoketjun voimaa yleisön sitouttamiseksi.

Viime kuukausina useat suositut muusikot ovat myös omaksuneet tekniikan ja Chiliz on jo julkaissut tokeneita useille suurille jalkapalloseuroille, kuten FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain ja AS Roma. Socios-sovellus on saanut 450 000 latausta, ja yli 14 miljoonaa tokenia on myyty. Johtava kryptovaluuttapörssi Binance on listannut monet Chiliz-tokenit kaupankäyntiin.

Italialainen klubi on voittanut Mestarien liigan pokaalin seitsemän kertaa, ja sen arvioitu fanikanta on 450 miljoonaa.

Ilmoituksen mukaan ACM-token on saatavana Socios.com-sivustolla tulevina viikkoina.

Asiasta uutisoi Cryptobriefing.com:
https://cryptobriefing.com/legendary-soccer-club-ac-milan-launch-fan-token/