Kryptomarkkinat saavuttivat merkittävän virstanpylvään – arvo ylitti biljoona dollaria

Kryptomarkkinat saavuttivat merkittävän virstanpylvään – arvo ylitti biljoona dollaria

Kaikkien kryptovaluuttojen yhteenlaskettu markkina-arvo on saavuttanut merkittävän virstanpylvään lyömällä biljoonaa dollaria.

CoinGeckon yli 6000 kryptovaluuttaa omaavan indeksin mukaan kaikkien kryptojen yhteisarvo oli eilen ensimmäistä kertaa 1 biljoonaa dollaria. Kryptomarkkinoiden kokonaiskasvu on ollut merkittävää viimeisten 12 kuukauden aikana, ja viime vuoden alusta katsottuna kryptojen kokonaisarvo on kasvanut 420%. Yhteenlaskettu markkina-arvo on jutun kirjoitushetkellä 1043 Yhdysvaltain dollaria.
https://www.coingecko.com/en

Bitcoinin pitää ylivoimaista ykkösasemaa lähes 70% osuudellaan. Se on säilyttänyt nousevan trendinsä ja on saavuttanut uuden kaikkien aikojen korkeimman tason 38 000 dollarin yläpuolella.

Markkinakakun kakkospaikkaa pitää Ethereum. Sen arvo on noussut yli 1200 dollarin ja sen myötä markkina-arvoksi on muodostunut 138 miljardia dollaria. Ethereum on noussut viikossa yli 60%. Kryptomarkkinoiden kasvua viime kuukausina ovat vauhdittaneet suurelta osin institutionaaliset sijoittajat.

Messarin DeFi-analyytikko Jack Purdy kommentoi merkittävää virstanpylvästä sanoen: ”Biljoonan dollarin merkkaus sementoi kryptovaluutat sijoituskohteena, eivätkä ne enää ole yksityissijoittajien leikkikaluina perinteisen rahoitussektorin rinnalla. Se osoittaa, että tämä omaisuusluokka on riittävän suuri vastaanottamaan ​​suuria tilauksia, kuten olemme viime aikoina nähneet muutamien institutionaalisten sijoittajien kanssa”.

Myös altcoinit ovat lähteneet noususuuntaan Bitcoinin rinnalla. Tuloksena on jännittävä ja kukoistava kryptomarkkina, jonka arvioidaan olevan vielä kaukana potentiaalistaan ja sillä uskotaan olevan runsaasti kasvumahdollisuuksia. Kullan, jota verrataan yleisesti Bitcoiniin, kokonaismarkkina-arvo on 13,5 biljoonaa dollaria.

Asiasta uutisoi Coinjournal.net: