Kuusi DeFi-kryptoa kovassa kasvuvauhdissa viimeisen viikon aikana

Kuusi DeFi-kryptoa kovassa kasvuvauhdissa viimeisen viikon aikana

Kuusi hajautetun rahoituksen (DeFi) kryptovaluuttaa on kasvanut hämmästyttävällä vauhdilla viikon aikana. Arvot ovat vähintäänkin tuplautuneet.

Paalupaikalla on 88mph-protokolla (MPH), joka mahdollistaa käyttäjille kryptovarallisuutensa kiinteäkorkoisen lukitsemisen.

MPH nousi viikossa 291,6% ja eilisen päivän aikana DeFi-alusta saavutti kaikkien aikojen korkeimman tasonsa arvon ollessa 189,68 dollaria. Nousua vauhditti suosittu treidaaja ja kryptovaikuttaja Elliot Wainman tuodessaan tokenin 189 000 YouTube-tilaajansa nähtäville.

MPH on sittemmin laskenut huippulukemistaan ja tämän artikkelin kirjoitushetkellä kauppaa käydään Coinmarkecapin mukaan noin 153 dollarin arvolla.

Toinen nousua tehneistä kolikoista on Rari Governance Token (RGT). Sen tavoitteena on tarjota paras tuotto käyttäjille heidän riskinottohalunsa perustuen. Käyttäjät voivat tehdä talletuksia kolmeen eri ryhmään, joista he voivat saada tuottoja erilaisten strategioiden perusteella.

Viikon aikana RGT:n arvo nousi 198,5%. Kolikon hinta on tällä hetkellä 1,46 dollaria.

Kolmas kolikko, jonka arvo kasvoi yli kaksinkertaiseksi, on Perpetual Protocol (PERP). Hajautettujen sopimusten kaupankäyntialusan avulla käyttäjät voivat tehdä pitkiä tai lyhyitä vetoja jopa 20x vipuvaikutuksella eri varallisuusluokkiin, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), kulta tai raakaöljy.

CoinGeckon mukaan PERP nousi viikon aikana 141,3%. Tällä hetkellä sen arvo on 4,37 dollaria ja viimeisen vuorokauden aikana se on laskennut noin 10% verran.

Curve DAO Token (CRV) on yksi kolikoista, jotka yli kaksinkertaistivat arvonsa viikon aikana. Se saavutti 122% voitot. CRV mahdollista käyttäjilleen stablecoin-kaupankäynnin pienillä kuluilla.

CRV:n tämän hetkinen arvo on 1,50 dollaria ja muutosta viimeisen vuorokauden aikana on tullut -0,34%.

Arvonsa tuplanneiden listalle liittyy myös hajautettu sovellus Cream Finance (CREAM). Sen arvo nousi 121,6% viikossa. CREAM on monikäyttöinen DeFi-protokolla, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita palkkioita lainaamalla, vaihtamalla ja steikkaamalla tokeneita.

CREAM on arvoltaan 151,32 dollaria, jossa on laskua noin 19% viimeisten 24 tunnin aikana.

Badger DAO (BADGER) on nousijaluettelon viimeinen. Sen viikon aikana saavuttama nousu on 104,5%. Hajautettu autonominen organisaatio (DAO) rakentaa tuotteita ja infrastruktuuria, joiden avulla Bitcoinia voidaan käyttää kaikilla DeFi-alustoilla vakuutena.

BADGER käy kauppaa 15,46 dollarin arvolla ja sen viimmeisen vuorokauden nousu on hieman yli 7%.

Asiasta uutisoi Cryptonewmedia.press:
https://cryptonewmedia.press/six-crypto-assets-have-skyrocketed-more-than-100-in-just-one-week/

Lisätietoja jutussa mainituista kryptovaluutoista

88MPH: https://88mph.app/
RGT: http://rari.capital/
PERP: https://perp.fi/
CURVE: https://www.curve.fi/
CREAM: https://app.cream.finance/
BADGER: https://app.badger.finance/

Huom! Tämän uutisen perusteella ei tule tehdä sijoituspäätöksiä.