Mark Cuban – Kryptoissa 99% mahdollisuus menettää kaikki

Mark Cuban – Kryptoissa 99% mahdollisuus menettää kaikki

Amerikkalainen miljardööri sanoi, että kryptomarkkinat ovat täsmälleen samanlaisia ​​kuin Internet-osakekupla.

Amerikkalainen yrittäjä ja sijoittaja Mark Cuban vertasi kryptovaluuttoja dot-com-kuplaan, lisäten, että on 99% mahdollisuus menettää kaikki kryptomarkkinoilla. Suomalaisille Cuban on tuttu Leijonan luola USA -tv-ohjelmasta.

Maanantaisessa twiittisarjassaan Cuban mainitsi, että vain muutama digivaluutta selviää kuplan räjähdyksestä. Hän arvioi nousua Bitcoinille ja Ethereumille vertaamalla kahta suurinta kryptovaluuttaa Internet-yhtiöihin, kuten Amazon ja eBay, mutta lisäsi, että monet kryptovaluutat eivät lopulta selviydy.

Hän sanoi, että kryptomarkkinoita ohjaa kysynnän ja tarjonnan laki ja kaikki muut kertomukset ovat vain myyntipuheita. Hänen mielestään kryptomarkkinoiden ratkaisevin tekijä on ”niukkuus vs. kysyntä”.

”Kryptokauppa muistuttaa täsmälleen Internet-osakekuplaa. Mielestäni Bitcoin, Ethereum ja muutamat muut vertautuvat dot-com-aikakauden rakennelmiin. Osa selviytyi kuplan puhkeamisesta ja menestyi, kuten Amazon, eBay ja Priceline. Monet eivät. Mutta, jos otat velkaa kryptoihin sijoittamiseksi, jota ei ole varaa maksaa takaisin, olet tyhmä, ja menetät kaiken 99 prosentin todennäköisyydellä. Henkilökohtaiset katastrofit perustuvat vipuvaikutukseen ”, Cuban mainitsi Twitterissä.

Lisäksi hän otti esiin kryptovarojen arvostamisen. Bitcoin ja muut digitaaliset valuutat ovat nousseet lähes 20% vuoden 2021 alusta viimeisimmästä pudotuksesta huolimatta. Bitcoin on tällä hetkellä lähellä 35000 dollaria ja Ethereum nousi yli 1100 dollarin. Cuban käsitteli kryptomarkkinoihin liittyviä hinnoittelu- ja arvostuskysymyksiä.

”Internet-osakekuplan aikana asiantuntijat yrittivät perustella päivän hinnoittelua. Krypto, aivan kuten kulta, on kysyntää ja tarjontaa. Kaikki kertomukset valuutan arvojen alentamisesta, fiatista jne. Ovat vain myyntipuheita. Suurin tekijä on niukkuus vs. kysyntä. Siinä se ”, hän lisäsi.

Asiasta uutisoi Financemagnates.com:
https://www.financemagnates.com/cryptocurrency/news/there-is-a-99-chance-of-losing-everything-in-crypto-says-mark-cuban/