Miamin pormestari haluaa sijoittaa kaupungin varoja Bitcoiniin

Miamin pormestari haluaa sijoittaa kaupungin varoja Bitcoiniin

Miamin pormestari Francis Suarez harkitsee kaupungin varojen osittaista sijoittamista Bitcoiniin (BTC).

Suarez kertoi torstaisessa FOX Businessin haastattelussa, että ”Harkitsemme mahdollisuutta hajauttaa sijoituksiamme ja pitää niitä osittain Bitcoinissa. Jos olisin tehnyt sen viime vuonna, olisin ansainnut 200% tuottoa. Joten olisin näyttänyt nerolta”.

Suarez sanoi haluavansa tehdä Miamista ”yhden kryptoedistyksellisimmistä ja teknologisimmista kaupungeista” maassa. Tätä varten kaupunki haluaa luoda sääntelykehyksen, joka tekee siitä Yhdysvaltojen ”helpoimman paikan” tehdä kryptoliiketoimintaa.

Tarkastelemme Wyomingin, Wisconsinin ja New Yorkin lakeja, sääntely-ympäristöä, ja olemme tällä hetkellä erittäin kiinnostuneita teknologiasta. Joten tarkastelemme muun muassa mahdollisuutta suorittaa maksuja kryptoina, Bitcoineina, erityisesti mahdollisuutta maksaa verot ja kunnallismaksut kaupungille”.

Suarezin näkemys on, että Bitcoinin hinta menee vain yhteen suuntaan sen tarjonnan ollessa rajallista ja kun siitä tulee valtavirtaa. ”Se vain nousee”, pormestari totesi, tiedostaen kuitenkin sen epävakauden.

Silti ”se, että se on rajallinen, se tosiasia, että muut hallitukset käyttävät valuuttoja erilaisten asioiden tekemiseen, joilla ei ole välttämättä mitään tekemistä tavaroiden vaihdon kanssa, vaan politiikan tekemisen, on mielestäni tehnyt Bitcoinista erittäin houkuttelevan sijoituksen monille ihmisille”, Suarez sanoi.

Pormestari ilmoitti ensimmäisen kerran olevansa kiinnostunut sijoittamaan kaupungin kassavaroja Bitcoiniin joulukuussa. Viime viikolla hän istui Geminin Cameron ja Tyler Winklevossin kanssa ja sanoi, että hänen tehtävänään on tehdä Miamista ​​”planeetan kilpailukykyisin kaupunki kryptoissa”.

Asiasta uutisoivat Foxbusiness.com ja Theblockcrypto.com:

https://www.foxbusiness.com/technology/miami-mayor-bitcoin-invest-cryptocurrency

https://www.theblockcrypto.com/post/91405/miami-mayor-bitcoin-btc-investment-plan-city-treasury-reserves