Muusikot siirtyvät kryptojen pariin ansaitakseen uusilla tavoilla

Muusikot siirtyvät kryptojen pariin ansaitakseen uusilla tavoilla

Portugal. The Man liittyy monien muiden artistien joukkoon Rallyn Creator Coin -alustalla tarjotakseen faneilleen ns. sosiaalisia tokeneita. Myös toinen sisällöntuottajille suunnattuja tokeneita tarjoava alusta Fyooz on ollut viime viikkoina otsikoissa lisättyään räppärien Lil Yachty ja Lil Pump tokeneita.

Yhtyeen PTM-token edustaa viimeisintä fanien sitouttamista tavoittelevista tokeneista. Bändit, jotka eivät pääse kiertueelle COVID-19-rajoitusten takia, ovat siirtymässä kryptovaluuttojen pariin tarjoten yksilöityjä etuja faneille, jotka haluavat vaihtoehdon fiat-rahalle suosikkiartisteja tukiessaan.

Haluamme jonkinlaisen erikoistason hard core -faneillemme. Noin vuodesta 2017 lähtien olemme etsineet jotain tällaista ja leikitelleet ajatuksella. Ja mielestäni tämä pakotettu seisokkiaika, joka meillä on ollut, on antanut meille tavallaan aikaa tutkia vaihtoehtoja”.

Tokenien haltijoille tarjotaan ääniarkisto, jossa on julkaisematonta musiikkia sekä mahdollisuus live-suoratoistoihin yksinoikeudella. Yhtye on myös virittänyt Discord-palvelimen, jolla on yli 1100 käyttäjää ja jossa suuri osa token-toiminnasta tapahtuu. Token julkaistaan ​​tänään, alkaen noin yhdestä dollarista vaihdellen kysynnän perusteella, sanoi Rallyn perustaja Mahesh Vellanki.

Jutun kirjoitushetkellä PTM-tokenin arvo on 4,405 dollaria.

Antamalla nämä tokenit kaikille faneilleen… heillä on nyt intressi tehdä yhteisöstä entistäkin menestyvämpi, koska heillä on hiukan omaa nahkaa pelissä, eikö?” Vellanki sanoi haastattelussa. ”Se on eräänlainen kauneus tässä koko asiassa”.

Asiasta uutisoi Coindesk.com:
https://www.coindesk.com/latest-music-act-to-launch-a-social-token-portugal-the-man

PTM-tokenin sivu:
https://rally.io/creator/$PTM