Nyt on kova visio – Bitcoin jopa 14 miljoonan dollarin arvoon

Nyt on kova visio – Bitcoin jopa 14 miljoonan dollarin arvoon

MicroStrategyn toimitusjohtaja Michael Saylor visio tulevaisuutta, jossa satojen biljoonien dollarien arvoiset investoinnit voivat nostaa Bitcoinin arvon jopa 14 miljoonaan dollariin.

Uudessa haastattelussa YouTuberin ja MMCrypton kanssa Saylor, joka on tehnyt valtavia panostuksia Bitcoiniin niin henkilökohtaisesti kuin yhtiönkin kautta. Saylor sanoo pitävänsä mahdollisena skenaariota, jossa Bitcoin päihittää kullan ja ottaa osan muistakin markkinoista.

Haastatteluvideo nähtävissä tämän jutun lopussa.

”Luulen, että kullan demonetisointi vie 500000 dollariin ja se vetää kaiken rahallisen energian kullasta ja kultaa arvostavien mielestä. On tärkeää huomata, että on paljon organisaatioita ja paljon sijoittajia, jotka eivät käytä kultaa turvasatamana. He käyttävät julkista velkaa, valtionvelkaa, joten käteinen on turvasatama, ja valtionvelka on turvasatama, ja yksi turvasatama, jota ihmiset käyttävät arvon säilyttämiseen, ovat indeksirahastot. Joukkovelkakirjaindeksi- ja osakeindeksirahastot, kuten Russel 2000, S&P 500 ja Dow-indeksi.

Uskoisin, että fiat-instrumentteja on kaiken kaikkiaan välillä 300-400 biljoonaa dollaria: käteinen, velka, osakkeet, liikekiinteistöindeksit… Jos tarkastelet sitä kaikkea… 50-75% yksinkertaisesti etsii turvasatamaa. Kuten ostaessani S&P 500 -indeksiä tai Vanguard-rahastoa, en osta sitä, koska rakastan yhtä lailla kaikkia 500:aa S&P-osaketta suhteessa niiden markkina-arvoihin… Ostin indeksiä, koska minulla oli miljoona dollaria ja tiesin, että jos se on käteisenä, sen ostovoima vähentyisi, niinpä minun piti laittaa se johonkin mikä tuottaisi enemmän kuin vähimmäistuottoaste tai pääomakustannukset”.

Saylor haarukoi, että 100–300 biljoonaa dollaria voisi hakea turvasatamaa Bitcoinista, ja se on vain tämän päivän rahoissa. Jos Bitcoin saavuttaisi 300 biljoonan dollarin markkina-arvon, se määrittäisi Saylorin mukaan jokaisen BTC:n arvoksi yli 14 miljoonaa dollaria.

”Joten viime kädessä turvasatamaa hakevan rahamäärän maailmassa on oltava 100-250 biljoonan dollarin välillä. Miksi ei kaikkia? Miksi ei 300 biljoonaa dollaria tai 350 biljoonaa dollaria? Kaiken kokonaissumma.

Teoriassa kaiken turvasatamaa etsivän rahan pitäisi oletettavasti tyhjentyä kiinteistöistä, käteisestä, osakkeista ja joukkovelkakirjoista Bitcoin-verkostoon, ja tällöin oikeiden hintojen määrittely palautuisi kiinteistöihin ja joukkovelkakirjoihin…

Huippu on yli 100 biljoonaa dollaria, se on jotain 100–300 biljoonaa dollaria tämän päivän rahoissa.”

Katso haastattelu Youtube-videolta

Aiheesta uutisoi Cryptonewmedia:
https://cryptonewmedia.press/tidal-wave-of-capital-could-bring-bitcoins-price-to-14-million-according-to-microstrategys-michael-saylor/