Polkadotin steikkaaminen helpommaksi instituutioille – tuottoa luvataan jopa 13,78%

Polkadotin steikkaaminen helpommaksi instituutioille – tuottoa luvataan jopa 13,78%

Kryptoyhtiö Fireblocks on ilmoittanut käynnistävänsä proof-of-stake-ominaisuuden alustallaan. Sen avulla yhtiön 165 yritys- ja yhteisöasiakasta voivat steikata kryptovaluuttoja. Palvelu otettiin käyttöön Polkadot (DOT), Tezos (XTZ) ja Ethereum 2.0 (ETH) steikkauksien tuella. Tuottoa luvataan 5-15 prosentin välille.

Vaikka kryptovaluutan steikkausta pidetään suhteellisen uutena asiana alalla, yhä useammat instituutiot ja yritykset ovat ilmaisseet kiinnostuksensa palveluun.

Fireblocks on yrityksille suunnattu alusta digitaalisen varallisuuden siirtämiseen, tallettamiseen ja liikkeellelaskemiseen. Yhtiö kertoi, että asiakkailta tullut merkittävä kysyntä pakotti heidät ottamaan palvelun käyttöön alustallaan.

Tammikuun 14. päivänä julkaistussa lehdistötiedotteessa alusta ilmoitti käynnistävänsä proof-of-stake (PoS) -palvelut Polkadotille (DOT), Tezokselle (XTZ) ja Ethereum 2.0:lle (ETH). Palvelun mahdollistamiseksi Fireblocks on tehnyt yhteistyötä Staked and Blockdaemonin kanssa.

Olemme lanseeraamassa PoS-lompakoita Fireblocks-asiakkaille, jotka yhdessä omaavat merkittävän määrän kryptovarallisuutta”, sanoi Fireblocksin toimitusjohtaja Michael Shaulov. Hän totesi myös, että suurin osa Fireblocksin asiakkaista omaa Bitcoinia, mutta yrityksellä on kuitenkin yli miljardi dollaria varoja DOT:n, XTZ:n ja ETH:n kesken.

Tämä ei ole mikään yllätys, kun huomioidaan, että sen merkittävimpiin asiakkaisiin kuuluu DeFi-lainojen suurimpia tarjoajia – BlockFi, Celsius, Nexo, Salt, Revolut, B2C2, Coinflex ja Galaxy Digital.

Fireblocksin toimitusjohtaja Michael Shaulov sanoi, että steikkaus vaatii korkeinta mahdollista turvallisuustasoa varallisuuden säilyttämisessä ja delegoimisessa steikkaussolmuille tai operaattoreille. Hänen mukaansa tämä on ollut yksi suurimmista esteistä instituutioille, jotka haluavat hajauttaa salkkuaan ja osallistua steikkauksen hyödyntämiseen.

Fireblocksin MPC-pohjaisia ​​lompakoita ja Staked ja Blockdaemonin tarjoamaa valvontainfrastruktuuria hyödyntävä uusi palvelu onnistui ratkaisemaan ongelman tehokkaasti. Yhtiö väittää, että kaikki sen alustalle steikatut varat on suojattu kyberhyökkäyksiltä, ​​sisäiseltä väärinkäytöltä ja inhimillisiltä virheiltä.

Tämä saattaa olla hyväksi Polkadotille, jonka merkittävä hinnan kasvu voi tehdä siitä houkuttelevan instituutioille. Vakaan 13,78 prosentin vuotuisen steikkaustuoton ja kasvavan ekosysteemin ansiosta Polkadotilla on potentiaalia tulla yritysten kohdealustaksi.

Sama koskee Tezosia ja Ethereum 2.0:ta, jotka voivat myös nähdä kasvavan kiinnostuksen steikkaukseen tulevina kuukausina.

Asiasta uutisoi Cryptonewmedia.press:
https://cryptonewmedia.press/staking-polkadot-dot-just-became-easier-for-institutions/