Raportti paljastaa – Elrondin (EGLD) hinnassa vielä runsaasti kasvunvaraa

Raportti paljastaa – Elrondin (EGLD) hinnassa vielä runsaasti kasvunvaraa

Uusi riippumaton raportti blockchain-projekti Elrondista ja sen verkostosta on tuonut melko mielenkiintoisia johtopäätöksiä. Raportti toteaa Elrondin EGLD-kolikon olevan merkittävästi aliarvostettu, ja että se voisi kasvaa 212%.

Picolo Researchin julkaisemassa raporttissa kävi ilmi, että EGLD:llä on vielä runsaasti kasvun varaa. EGLD:n arvoa analysoitaessa käytettiin useita erilaisia mittareita vertailtaessa sitä muihin vertailukelpoisiin älysopimusverkkoihin.

Elrond on melko nuori dApp- ja älysopimusverkko, jonka pääverkko käynnistettiin vasta vuoden 2020 lopulla. Raportin kirjoittamisen aikaan EGLD:n hinta on ollut 27 dollaria. Jos Picolo Researchin raportti on tarkka, sen todellisen hinnan tulisi olla noin 68 dollaria. EGLD:n hinnan nousu on voinut jo alkaa, sillä tämän jutun kirjoittamishetkellä sen arvon on noin 38 dollaria.

Raportin tutkijat vertasivat Elrondin arvostusta muihin vastaaviin hankkeisiin ja he tulivat siihen johtopäätökseen, että EGLD on paljon enemmän ylösalaisin kuin mikään muu digivaluutta.

Yksi syy EGLD:n mahdolliselle kasvulle on sen steikkaamisessa tarjottu APY, joka on 29%. Sellaisena se on lähes kaksi kertaa korkeampi kuin Ethereumin tarjoama ja se tekee siitä erittäin houkuttelevan steikkaajille.

Lisäksi varsinaisen kierrossa olevan tarjonnan odotetaan vähenevän ja se voisi aiheuttaa hintaan melko voimakkaan shokin.

Toinen syy Elrondin kasvuodotuksille on vireillä oleva Maiar-julkaisu. Se on ensimmäinen sovellus, joka näkee päivänvalon Elrondin verkossa, ja se toimii testinä tuleville samantyypisille tuotteille.

Se luo myös yhdyskäytävän Elrond-ekosysteemiin ja madaltaa kynnystä kryptosektorille pääsyyn. Toistaiseksi sovelluksella on jo 180 000 käyttäjää odotuslistalla ja sen odotetaan käynnistyvän tammikuun loppuun mennessä.

Aiheesta uutisoi Bitcoinwarrior.net:
https://bitcoinwarrior.net/2021/01/elrond-egld-price-still-has-a-lot-of-room-to-grow/

Raportti (PDF-tiedosto): https://elrond.community/files/Elrond-EGLD-Picolo-Research-Secondary-Token-Analysis.pdf

Picolo Research: https://picoloresearch.com/