Suomalainen kryptovaluutta Aave uuteen hintaennätykseen

Suomalainen kryptovaluutta Aave uuteen hintaennätykseen

Hajautetun rahoituksen (DeFi) protokolla Aave teki viikonlopun aikana vahvan suorituksen ja sen arvo nousi kaikkien aikojen ennätykseen.

Aave on nyt yli 3,1 miljardin dollarin markkina-arvollaan 16. suurin kryptovaluutta. Merkittävä nousu sen hinnassa tapahtui lauantaina, kun se saavutti lähes 217 dollarin hinnan. Sunnuntainta nousu jatkui ja kaikkien aikojen korkein 288,90 dollaria tuli, Tradingview.com-palveun mukaan, saavutetuksi puoli yhdeksän aikaan illalla.

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä kauppaa käydään 263 dollarin hintatasolla ja nousua viimeisen 24h-tunnin aikana on tullut lähes yhdeksän prosenttia.

DeFiPulse.com-palvelun mukaan Aaveen lukittu kokonaisarvo (TVL – Total Value Locked) on edelleen nousussa. Protokollan TVL on kasvanut tasaisesti perjantaista lähtien sen kertyessä lauantaina 325,04 miljoonalla dollarilla ja sunnuntaina vielä 232,47 miljoonaa dollaria lisää.

Coinjournal.netissä julkaistussa artikkelissa arvioidaan, että Aave saavuttaa neljän miljardin dollarin TVL-tason, mikäli nousutrendi jatkuu. Jutun mukaan tämä päivä on sen suhteen ratkaisevassa roolissa. Tällä hetkellä Aave on 3,79 miljardin dollarin TVL-tasolla.

Toistaiseksi ainoa DeFi-projekti, joka on saavuttanut neljän miljardin dollarin TVL-tason on Maker. Se hallitsee DeFi-markkinoita noin 18% osuudellaan TVL-arvon ollessa 4,8 miljardia dollaria.

Asiasta uutisoi Coinjournal.net:
https://coinjournal.net/news/decentralised-finance-protocol-aave-hits-new-price-high/

Defipulse.com-sivustolla oleva Aaveen TVL-graafi.
https://defipulse.com/aave