WallStreetBets-yhteisö näyttää Wall Streetille keskaria ja on valmis Bitcoiniin

WallStreetBets-yhteisö näyttää Wall Streetille keskaria ja on valmis Bitcoiniin

Tällä viikolla pörssissä on ollut erikoisia tapahtumia. Olet saattanut huomata uutisoinnista nettiyhteisön nimeltä WallStreetBets, joka on aiheuttanut hämmennystä Nokian ja Gamestopin osakkeiden hinnoissa sekä Dogecoin-kryptovaluutan arvostuksessakin.

WallStreetBets nousi jopa New York Times -lehden etusivulle. Lisäksi siitä puhutuaan monien muiden suurten uutissivustojen julkaisuissa.

Valtaosa ihmisistä kuulee tästä yhteisöstä nyt ensimmäistä kertaa, vaikka se onkin vaikuttanut jo pitemmän aikaa. CNN on julkaissut aiheesta varsin mielenkiintoisen artikkelin omalla sivustollaan.
https://edition.cnn.com/2021/01/29/investing/wallstreetsbets-reddit-culture/index.html

Bitcoin Magazine -julkaisu puolestaan muistuttaa lukijoitaan siitä, miten Wall Street on manipuloinut markkinoita sellaisilla tavoilla, etteivät tavalliset ihmiset pääse ansaitsemaan liikaa, mutta samaan aikaan 1% tekee paljon rahaa.

WallStreetBets-yhteisö on se, joka näyttää Wall Streetille keskisorma ja ryhmän uskotaan käynnistävän uuden kryptovallankumouksen.

Bitcoin Magazinessa todetaan, että WSB on valmis Bitcoinin käyttöönottoon.

He haluavat rahoitusjärjestelmäämme hyväksikäyttävät roistot tuntemaan oikeuden. Meillä molemmilla on taistelussa paljon yhtäläisyyksiä”, julkaisu huomauttaa. Lisäksi todetaan, että ”Bitcoin tarjoaa ainoat todella avoimet ja vapaat markkinat koko maailmassa”.

Julkaisu toteaa myös, että jotkut Redditissä olevista ovat jo epäilemättä Bitcoin-käyttäjiä ja ne, jotka eivät ole, ymmärtävät pian syyt, joiden vuoksi heidän on hypättävä kryptovankkureihin.

Myös Geminin Tyler Winklevoss lähetti twiitin, joka todennäköisesti pysyy historiassa:

Bitcoin- ja kryptokiinnostuksen oletetaan vahvistuvan entisestään Elon Muskin tämän päiväisen twitter-toiminnan myötä.

Asiasta uutisoi Cryptonewmedia.press:
https://cryptonewmedia.press/wallstreetbets-the-reddit-army-thats-giving-wall-street-the-middle-finger-is-ready-for-bitcoin-are-you-cryptogazette/