Crypto.com Coin (CRO)

Crypto.com Coin (CRO) tuottaa kauppiaille maksunvälitysratkaisuja, joiden avulla he voivat hyväksyä kryptovaluutat maksutapana. Loppukuluttajille Crypto.com-ketju tarjoaa kryptovaluuttojen osto- ja säilytyspalveluja sekä kryptopörssin. Lisäksi kuluttajille on saatavilla VISA-kortti, jota voi käyttää ostosten maksamiseen. CRO on Crypto.com-ketjun natiivi token. Crypto.com-ketju luotiin kryptovaluuttaprojektien verkoston rakentamiseksi ja kehittämään kryptovaluuttojen maksupalveluita kauppiaiden ja asiakkaiden välille.

Crypto.com-ketju on erittäin suorituskykyinen natiivi lohkoketjuratkaisu, joka tekee asiakkaiden ja kauppiaiden välisistä kryptotransaktioista saumattomia, kustannustehokkaita ja turvallisia. Jotta asiakkaat voivat maksaa kauppialle tavaroista ja palveluista kryptovaluutoilla, yritykset voivat käyttää Crypto.comin Pay Checkoutia ja/tai Invoice-palvelua. Kauppias saa kaikki maksut välittömästi CRO-rahana, stablecoineina tai fiat-rahana, kuten euroina.

Crypto.com-ketju on yksi Crypto.com-tuotteista, jotka on suunniteltu nopeuttamaan kryptovaluuttojen maailmanlaajuista käyttöönottoa. Tuotteiden on tarkoitus olla keino lisätä henkilökohtaista hallintaa raha-asioissa, suojata käyttäjätietoja ja suojata käyttäjien henkilöllisyyttä. CRO-lohkoketju toimii ensisijaisesti moottorina, joka pyörittää Crypto.com Pay -mobiilisovellusta.

Lisätiedot
Virallinen sivusto: https://www.crypto.com/en/chain
Whitepaper (kuvauspaperi)