Tietoa Kryptot.info-sivustosta

Tämän sivuston ideana on tarjota vasta-alkajalle tiivistetysti tietoa kryptovaluuttoihin liittyen. Ajatus on, että aihepiiriä aiemmin tuntematon saa käsityksen mistä kryptovaluutoissa on kyse ja sivuston kautta löytyvien linkkien kautta hän voi syventää tietämystään aiheeseen syvällisemmin porautuvilla sivustoilla.

Kryptot.info tarjoaa tiivistetyn perustiedon kryptovaluutoista ja niihin liittyvistä termeistä. Lisäksi sivustolta löytyy ajankohtaista uutisointia niin suomalaisista kuin englanninkielisistäkin lähteistä. Tietysti myös ajankohtaiset kryptovaluuttojen hinnat.

Näiden lisäksi Kryptot.info tarjoaa perustietoa kaupankäynnin apuna kätettävistä teknisistä analysointitavoista. Ne eivät ole kuitenkaan tapoja, joiden perusteella lukija voisi tehdä sijoituspäätöksiä.

Sivusto ei anna sijoitusneuvoja eikä kehoita tekemään sijoituksia kryptovaluuttoihin. Lukijan on hyvä tiedostaa, että valtaosa kryptovaluuttoihin sijoittavista häviää varojaan niihin sijoittaessaan. Mikäli lukija päättää ostaa tai myydä kryptovaluuttoja tai tehdä sijoitustoimintaa, on hän itse vastuussa tekemistään päätöksistä ja niiden seurauksista.