Italialainen Banca Generali käynnistää kryptovaluuttojen säilytyspalvelun

Italialainen Banca Generali käynnistää kryptovaluuttojen säilytyspalvelun

Italian suurimman vakuutusyhtiön, Assicurazioni Generali Groupin, pankkitoimintahaara Banca Generali, on ilmoittanut tarjoavansa asiakkailleen ensi vuoden alusta alkaen krytpovaluuttojen säilytyspalvelua. Tämän saavuttamiseksi pankki on hankkinut osuuden Bitcoin-lompakkopalvelua tarjoavasta Coniosta.

Banca Generali ilmoitti tiistaina uuden yritys- ja kauppakumppanuuden käynnistämisestä kryptovaluutta-alalla toimivan fintech-yrityksen Conio Inc:n kanssa.

Italian pörssissä noteerattu Banca Generali on yksityinen pankki, joka kuuluu Generali-pääkonserniin. Se hallinnoi yli 70,4 miljardin euron (85,6 miljardin dollarin) varoja yli 300 000 asiakkaalle. Suurin osa pankin osakkeista on Assicurazioni Generalin omistuksessa. Banca Generali voitti huhtikuussa 2018 Global Brands Awards -palkinnon, jonka järjesti Global Brands Magazine. FT-konsernin lehdet ovat useina vuosina myöntäneet pankille Italian parhaan yksityispankin tittelin.

Vuonna 2015 perustettu Conio on italialainen Bitcoin-lompakkopalvelun tarjoaja, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa, myydä ja pitää Bitcoinia. Ilmoituksessa kerrotaan, että Bitcoin-yritys tarjoaa myös digitaalisen omaisuuden hallintaan liittyviä palveluja rahoituslaitoksille, pankeille ja vakuutusyhtiöille. Se tarjoaa ratkaisuja aina lompakoista kryptovaluuttojen hallintaan ja lohkoketjuprotokollien integrointiin kortteihin sekä älypuhelinten maksupalveluihin.

Aiheesta uutisoi Bitcoin.com
https://news.bitcoin.com/italian-generali-bitcoin-banca-generali-crypto-custody/